Vesti
Žuta štampa
VESNA ZMIJANAC: Željko, loš si čovek, dvoličan i lažljiv!
04.12.2014. 20:00
Izvor: Press
VESNA ZMIJANAC: Željko, loš si čovek, dvoličan i lažljiv!
Vesna Zmijanac u toku "Grand festivala" folkerka je sastavila poruku Željku Rstoviću, svom bivšem partneru, u kojoj ga je nazvala lošom i dvoličnom osobom jer je rekao da se njih dvoje nisu pomirili.
"Ako si gladan, ružo, ja mogu da ti prosledim sarmu i vruću proju, srećo" glasila je poruka upućena biznismenu. Nakon ove poruke, Zmijančeva je izritirana izjavom koju je njen bivši dao medijima, a u kojoj tvrdi kako ona laže i kako nema ni u planu pomirenje sa njom, sastavila novu poruku.
"Čitam novine! Za ovo više nema opravdanja. Loš si čovek, Željko, dvoličan i lažljiv", glasila je Vesnina poruka upućena Željku.
Željko dematovao Vesninu izjavu da su opet zajedno.
"Ne znam da li da vam kažem kako jeste ili ono što gospođa želi da čuje i u šta hoće da veruje. Istina je da se sa Vesnom nisam pomirio niti planiram. Ne postoji razlog za to. A ako se sretnemo u liftu sa nekim, pa bože moj, je l‘ i vi pričate sa svakim koga tu zateknete. Ne znam šta joj to treba i koja je poenta tog intervjua", rekao je Rstović.
Podsetimo, Vesna i Željko okončali su svoju romansu jer ga je pevačica uhvatila u prevari sa voditeljkom Tamarom Stojmirov.