Vesti
Žuta štampa
BORA NAPUŠTA PINKOVE ZVEZDE: Željko Joksimović novi član žirija
15.12.2014. 20:00
Izvor: Press
BORA NAPUŠTA PINKOVE ZVEZDE: Željko Joksimović novi član žirija
Želja produkcije je bila da novi član žirija bude Željko Joksimović koji će svojim izvanrednim iskustvom i popularnošću doprineti kvalitetu našeg šou programa, rekli su sa televizije Pink
Rok pevač Bora Đorđević iz zdravstvenih razloga sprečen je da u narednom periodu nastavi sa snimanjem najpopularnijeg šou programa na TV Pink "Pinkove zvezde".
"Želja produkcije je bila da novi član žirija bude Željko Joksimović koji će svojim izvanrednim iskustvom i popularnošću doprineti kvalitetu našeg šou programa. Željko je bez reči prihvatio ovaj angažman i mi mu se na tome zahvaljujemo", saopštava TV PINK.
Muzičar Željko Joksimović ističe da je u ovom trenutku najvažnije da frontmen "Riblje čorbe" bude što pre dobro.
"Bora je moj veliki prijatelj sa kojim sam podelio neke od najlepših trenutka u životu. Bio je i gost na mom koncertu u Skoplju ove godine, a to se ne zaboravlja. Pink je kuća sa kojom sarađujem od samog pocetka svoje karijere i drago mi je što mogu da pomognem da se šou nesmetano nastavi, jer bi to svako sa zadovoljstvom učinio. Članovi zirija su moji prijatelji koji odlično rade svoj posao i ostaje samo da zajedničkim snagama izaberemo najbolje, dok Bora ne ozdravi, a to će nadam se biti što pre", izjavio je Joksimovic.
Popularni pevač je već prionuo na posao i ove nedelje ga očekuju prva snimanja najomiljenijeg šou programa za talente u regionu.