Vesti
Žuta štampa
TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI: Ivon Jafali: Volim da pričam s ljudima iz gradske čistoće i super mi je!
03.02.2015. 20:00
Izvor: Kurir
TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI: Ivon Jafali: Volim da pričam s ljudima iz gradske čistoće i super mi je!
Volim da komuniciram sa ljudima koje sretnem usred noći, sa ljudima iz gradske čistoće i super mi je da sedim s njima. Super mi je i da sedim s nekim važnim ljudima, rekla je voditeljka
Čuvena voditeljka Ivon Jafali bila je gošća Lune Lu u prvom Jutjub šouu u Srbiji "Talija - 8 minuta o sreći", koji možete da pratite, samo na www.kurir.rs i Kurir YouTube Kanalu.
Voditejka je govorila o mnogim temama, pa i o tome kako preko suza stižemo do smeha i sreće, kako gubitak da pretvorimo u dobitak. Jafali je otkrila da je sa tri godine izgubila oca i da ga se ne seća mnogo, ali da ono što je nasledila od njega je osmeh.
"Ja volim ljude. Bila mala kada sam izgubila tatu, sa tri godine. Ne mogu da ga se setim mnogo. Ali tatini prijatelji koji su ovde studirali kažu da kada čuju moj smeh da ih to neverovatno podseća na Žan-Pola. I ta neverovatna komunikacija. Ja volim da komuniciram sa ljudima koje sretnem usred noći, sa ljudima iz gradske čistoće i super mi je da sedim s njima. Super mi je i da sedim s nekim važnim ljudima. Prosto imam potrebu i tako se zadesim na nekim zabavama i tu se nešto hejtuju, malo estrada - i ja se pitam šta je to, jel neko nekom dužan o čemu se radi i nije mi jasno. Ja ljude u osnovi volim", rekla je poznata voditeljka.