Vesti
Sport
Partizan o odlasku Škuletića: Moralo je tako...
12.02.2015. 20:00
Izvor: RTS
Partizan o odlasku Škuletića: Moralo je tako...
Predsednik Nadzornog odbora fudbalskog kluba Partizan, Vladimir Vuletić rekao je da je odlazak Petra Škuletića bio neminovan. Sportski direktor Drgan Ćirić zatečen, dok potpredsednik Vučelić smatra da je ovim potezom "titula stavljena na kocku".
"Odlazak Škuletića je, čini se, bio nemitovan, imajući u vidu okolnost da je ponuda koja je stigla Partizanu jedna od kvalitetnijih koja se u ovom momentu mogu uopšte očekivati", poručio je Vuletić iz Antalije preko Sos kanala.
Škuletić je jutros napustio pripreme crno-belih u Beleku i otputovao za Beograd, a trebalo bi da potpiše ugovor sa Lokomotivom iz Moskve.
"To je ponuda za koju verujem da bi situacija, ako bude bila mudro i kvalitetno raspoređena na sve ono što je klubu u ovom momentu potrebno, u dobroj meri mogla da se pretvori u stabilnu i da bi se od tog momentu moglo mirnije razmišljati o sportskim rezultatima", kazao je Vuletić.
On je dodao da je novac prioritet za svaki klub, ali i da sportskom sektoru treba najviše pomoći u ovom trenutku.
Sportski direktor Dragan Ćirić zatečen je ovakvim razvojem situacije.
"Ja sam malo zatečen, ovo je neprijatna situacija za sportski sektor, ali da sačekamo da vidimo u kojem će pravcu to ići. Pretpostavljam da ljudi u Beogradu imaju više informacija", rekao je Ćirić za izveštaču SOS Kanala sa priprema u Turskoj.