Vesti
Žuta štampa
Nataša Bekvalac od sada Jovanović?
13.02.2015. 20:00
Izvor: Story
Nataša Bekvalac od sada Jovanović?
Pevačica se pre četiri nedelje udala se u potpunoj tajnosti za svog dečka Ljubu Jovanovića.
Međutim, ona je na svom Instagram profilu ostavljala šifrovane poruke posvećene svom mužu, u kojima mu je izjavljivala ljubav na najlepši mogući način.
- Dobar dečko nikad neće poželeti da promeni nešto na tebi...sem tvog prezimena - objavila je Nata pošto je kod matičara drugi put izgovorila sudbonosno da.
Ubrzo se svojim pratiocima pohvalila i iznenađenjem koje joj je muž priredio.
- Ne znam čime sam ovo zaslužila... Bože, kakav čovek - napisala je pevačica pored fotografije na kojoj je mala mladenačka torta i veliki buketi cveća.
Kako je ispričao izvor blizak Bekvalčevoj, ona je ispunila Ljubinu želju da se preziva kao on, a on je tog dana ceo stan u kojem žive ukrasio cvećem i kupio joj pregršt poklona.
- Nataša nije puno razmišljala, kada su rešili da se venčaju, ona je rekla Ljubi da će uzeti njegovo prezime, jer je to najmanje što on zaslužuje. Verovatno će se u javnosti i dalje predstavljati svojim devojačkim prezimenom Bekvalac, ali je u dokumentima - gospođa Jovanović. Kada su se venčali, u prisustvu kumova i matičara otišli su na ručak kako bi proslavili venčanje, a po povratku kući Natašu je suprug iznenadio cvećem i tortom. Onda je usledilo slavlje samo za njih dvoje - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je njima put na Tajland bio medeni mesec, a da će i za svoju porodicu i prijatelje organizovati žurku. Nadaju se da će uskoro saznati i srećnu vest, tačnije da će im se u ovoj godini ispuniti želja da postanu roditelji.
Ovo tajno venčanje prokomentarisao je i Natašin otac.
- Hvala na čestitkama, svadbe nije bilo, a ja sam srećan što je Nataša u krizi pravih muškaraca našla divnog momka kao što je Ljuba i želim im svu sreću, još jednom hvala - rekao je Dragoljub Bekvalac.