Vesti
Žuta štampa
Marijana Mateus: Razdire me bol zbog smrti sestre
06.03.2015. 20:00
Izvor: Story
Marijana Mateus: Razdire me bol zbog smrti sestre
Samo jedan dan nakon sahrane Jasmine Opačić i njenog supruga Nenada, vidno potresena modna kreatorka govori o odnosu koji je vezivao sa stradalom rođakom, priseća se poslednjih trenutaka koje su zajedno provele i kaže da će biti uz njihovog sina Mihajla
Kada je u noći 28. februara iznenada dobila vest da je zauvek ostala bez sestre Jasmine Opačić i zeta Nenada, modnoj kreatorki Marijani Mateus (43) život se uzdrmao iz korena.To veče planirala je da provede na rođendanskoj zabavi svoje drugarice Inge u Ženevi, gradu u koji često putuje zbog posla, ali sve je neočekivano, u samo jednoj sekundi, dobilo obrt koji je sa sobom u njen život uneo šok, nevericu i neizmernu tugu. Iako su se njena bezbrižnost i opuštenost na zabavi pretvorile u pravu noćnu moru, Marijana je ne tražeći odgovore na sva pitanja koja su se rojila u trenutku, odmah organizovala povratak u Srbiju. Tada ništa više nije mogla da učini kako bi surovu stvarnost u kojoj joj je voljena sestra nastradala sa suprugom na 22. godišnjicu braka učinila drugačijom, ali ipak je žurila da stigne u rodni Novi Sad gde se tragedija dogodila i učestvuje u organizaciji sahrane.
- Obuzeta bolom koji me razdire, još sam u šoku i nedovoljno svesna šta se desilo. Tog petka sam iz Ženeve, gde sam imala ručak u hotelu Four Season, nastavila za Gštad. Tu me je tužna vest zatekla na rođendanskoj zabavi svoje drugarice Inge koju je ona priredila u hotelu Palas. Dobila sam je telefonom od prijateljice iz Beograda, a potom mi je sve to potvrdila i Zorica, Jasminu kuma koja je celog života bila uz nju, a na čijim je rukama moja sestra i preminula. Istog trenutka spakovala sam se i krenula za Novi Sad – priča Marijana glasom koji u potpunosti oslikava njeno trenutno stanje.