Vesti
Žuta štampa
Milan Popović: Sviđala mi se Rozga, a Severinu sam smuvao zbog opklade!
11.03.2015. 20:00
Izvor: Press
Milan Popović: Sviđala mi se Rozga, a Severinu sam smuvao zbog opklade!
Jelena Rozga i Milan Popović, bivši verenik Severine Vučković s kojom ima sina Aleksandra, navodno su već nekoliko meseci u vezi. Naime, Rozga je sve česta gošća u stanu Severininog bivšeg supruga Milana Popovića, a Milan je otkrio da mu se Rozga svidela pre Severine i da je Vučkovićevu "smuvao" zbog opklade.
"Meni se zapravo sviđala Jelena Rozga, a Severinu sam "smuvao" radi opklade", pričao je Milan Popović, opisujući novinarima početak svoje ljubavne priče sa Severinom Vučković.
"Dve godine pre nego li sam i upoznao Severinu, dakle, u leto 2008. godine, jednog poslepodneva u marini u Budvi pričao sam s hostesom koja je tada radila na mom brodu. Pričali smo o svemu, pa tako i o devojkama. Reč po reč, i progovorili smo i o Jeleni Rozgi, koja je tih dana imala nastup u Budvi. Jelenu sam poznavao iz viđenja, bila mi je zgodna i simpatična, pa sam hostesi u šali rekao da bi baš bilo fora da ona i ja počnemo ljubavnu vezu, pošto ja obožavam Dalmatinke. A hostesa je na to rekla: Ma, kakva Jelena! Smotaj ti Severinu ako si frajer! Na to sam ja u šali odgovorio: Samo treba da je upoznam, pet minuta će mi biti dovoljno", rekao je tada Milan Popović, koji danas, nakon što su mediji objavili da su Rozga i on već mesecima u ljubavnoj vezi, ćuti.
Naime, 37-godišnja Splićanka viđena je kako u više navrata ulazi, odnosno izlazi iz stana dvanaest godina starijeg srpskog "kralja bakra". "Nju ne možete da primetite, a da je ne prepoznate. U pitanju je velika zvezda i svi se obradujemo kad je vidimo. A u poslednjih mesec dana često je viđamo", ispričali ljudi iz teretane koja se nalazi u blizini stana Milana Popovića.
Priču je dodatno začinio i anonimni izvor koji je poverio kako su se Rozga i Popović družili pre nego što je on počeo vezu sa Severinom. Međutim, kako netrpeljivost između ove dve Splićanke postoji još odavno, Milan je prekinuo kontakt s Jelenom čim je počeo vezu sa Severinom. Obnovili su ga prošle godine kada su postali i više od prijatelja.
"Gospodin Popović nema nikakvog komentara na te napise", rekla je njegov PR, a Rozga je na FB napisala: "Istina ima samo jedno lice. I kad ste već pismeno pitali, dragi izvore današnje "vesti dana", i dobili pismeni odgovor da su informacije netačne, ne mislite li da je nemoralno ne spomenuti moj demant, već tako neoprezno okrenuti leđa pravoj istini. Jer, ponavljam, istina ima samo jedno lice".