Vesti
Sport
Zarada od "Grobari za nas" pet miliona dinara
12.03.2015. 20:00
Izvor: RTS
Zarada od "Grobari za nas" pet miliona dinara
Košarkaški klub Partizan objavio je da je od revijalne utakmice "Grobari za nas" ostvario prihod više od pet miliona dinara.
Kako se navodi u saopštenju na zvaničnom sajtu, ukupan broj prodatih karata je 7.922, od kojih su 1.974 dodatna podrška klubu.
"Rezultat revijalne utakmice "Grobari za nas" je samo jedan - pobedio je Partizan. Naši prijatelji, navijači, treneri, igrači, porodica došli su u halu Pionir da pokažu snagu i veličinu Partizana. Klub je od prodaje ulaznica prihodovao je 5.190,276.00 dinara. Akcija koju su inicirali prijatelji kluba i navijači, još jednom je pokazala pun sjaj Partizanove porodice. I cilj je ispunjen", poručili su crno-beli.
Klub se zahvalio na podršci učesnicima, organizatorima, bivšim igračima, trenerima, muzičarima, prijateljima i navijačima.
"Zahvaljujemo se na bezuslovnoj podršci i ljubavi koju delimo već decenijama. Poslali smo najlepšu poruku i sliku koja će ostati zabeležena u istoriji našeg kluba, ovog grada i države. Ponosni smo na veliku Partizanovu porodicu", zaključuje se u saopštenju Partizana.
Na revijalnoj utakmici "Grobari za nas" sinoć u Pioniru okupili su se mnogobrojni sadašnji i bivši asovi Partizana, a na terenu su posle duže vremena bili i legendarni bekovski tandem Aleksandar Đorđević - Predrag Danilović.