Vesti
Žuta štampa
LJUBAV JAČA OD SVEGA: Ovo su najduži brakovi na srpskoj estradi!
23.03.2015. 20:00
Izvor: Kurir
LJUBAV JAČA OD SVEGA: Ovo su najduži brakovi na srpskoj estradi!
Dragan Nikolić i Milena Dravić su se upoznali na snimanju filma "Kako su se volele dve budale" i u jednoj od pauza između snimanja 31. decembra 1971. su se venčali
Brakovi na javnoj sceni ne opstaju baš dugo, ali neki na našoj estradnoj sceni su baš uspeli i traju po nekoliko decenija.

Dragan Nikolić i Milena Dravić
Dragan Nikolić i Milena Dravić su se upoznali na snimanju filma "Kako su se volele dve budale". U jednoj od pauza između snimanja 31. decembra 1971. godine otišli su u opštinu Vračar i venčali su se, a kumovala im je glumica Seka Sabljić.

Zorica Brunclik i Miroljub Kemiš
Iako je bila dve godine starija od njega, Kemiš se ipak zaljubio u Zoricu. U to vreme se pričalo po kuloarima da je ona kriva za razdor braka Kemiša i Vesne Zmijanac, međutim to nije istina. Uprkos svim pričama, Zorica i Kemiš i dan danas uživaju u skladnom bračnom životu.
"Vesnu Zmijac volim najviše na svetu, samim tim što se razvela od tako divnog čoveka, a meni je omogućila da upoznam veličinu prave ljubavi", izjavila je Zorica u emisiji "Iz profila" na Grand televiziji.

Lepa Brena i Slobodan Živojinović
Zvezda narodne muzike i uspešni teniser bivše Jugoslavije upoznali su se u novogodišnjoj noći 1988. godine, a venčali se nakon četiri godine zabavljanja na svadbi decenije u hotelu Interkontinental u Beogradu 7. decembra 1991. Brena i Boba će proslaviti 24. godinu braka u kojem imaju dvoje dece!

Dragana Mirković i Toni Bijelić
Dragana Mirković se Toniju zaklela na večnu ljubav pre 14 godina, ona je tada odlučila da se povuče sa javne scene i posveti se porodici. Pevačica je mir pronašla u Beču, gde uživa u svakodnevnim stvarima i lepim porodičnim trenuctima. Njih dvoje imaju dvoje dece.