Vesti
Žuta štampa
Ivan Ivanović za Kurir: Povezuju me s Ninom Badrić, a ja sam u stvari sa Georgievim!
31.03.2015. 20:00
Izvor: Kurir
Ivan Ivanović za Kurir: Povezuju me s Ninom Badrić, a ja sam u stvari sa Georgievim!
Ne bih mogao da uradim intervju s njima, ne znam o čemu bih razgovarao, a i one ne zanimaju moju publiku, kaže Ivan Ivanović
U novoj programskoj šemi B92 pravo osveženje je emisija „Naše jutro“, koju kao autor i producent potpisuje Ivan Ivanović.
U društvu šarmantne Marije Kilibarde, Aleksandra Saše Ilića, Baneta Raičevića i jedne od najintrigantnijih tviterašica Srbije Vanje, popularni voditelj pokušava javnosti da saopšti dobre i loše vesti iz zemlje i sveta na drugačiji način.

- Zadovoljan sam reakcijama na „Naše jutro“, a da nisam oduševljen kako emisija izgleda, ne bih dozvolio ni da se emituje. Mislim da smo napravili drugačiji program. Verujem da Jutarnji program ne mora da bude dosadan kao na drugim televizijama. U suštini, sve TV stanice kopiraju Jutarnji sa RTS, koji je takav već 20 godina. Dobro je kad se pojavi neko s nečim novim jer tera konkurente da budu bolji - kaže Ivanović.

Plašiš li se cenzure?
- Uvek pitaju nas humoriste u vezi sa cenzurom. Verujem u slobodu govora i radim onako kako mislim da treba. U mojim emisijama je jasno da nema cenzure i straha.

Ide li polako u TV istoriju šou-program „Veče s Ivanom Ivanovićem“?
- I pre tri godine si mi rekao da ćemo živeti još jednu sezonu, i uspešno guramo dalje. Za opstanak na malim ekranima presudan je kvalitet tvog rada. Mislim da mi koji radimo šou imamo osećaj kako da sačuvamo svoj brend. Šest sezona na ovako malom tržištu je uspeh. Postoji veliko interesovanje za emisiju, jer da ne postoji, bila bi sklonjena s programa. Opstaćemo koliko god mi budemo želeli. Programi na svim televizijama su besmisleni. Postoje neki blistavi momenti kao, recimo, „Studio 3“ na RTS, a ostalo se svodi na gole prostitutke u prajm-tajmu. Takvim programima pribegavaju ljudi koji nemaju ideje.

Ima li u tvojoj emisiji mesta za starlete?
- Nema. Mogao sam to da uradim hiljadu puta, ali nisam iz više razloga. Ne bih mogao da uradim intervju s njima, a i moju publiku ne zanimaju takvi gosti.

Nudili su ti velike pare da uđeš u rijaliti programe?
- Rijaliti me ne privlači. Bio sam pozvan da učestvujem u prvoj sezoni „Parova“ i u „Velikom bratu“, ali nisam prihvatio. Šanse da učestvujem u nekom programu tog tipa su vrlo male.

Kakva je tvoj odnos s Ninom Badrić?
- Nemam potrebu i želju da komentarišem svoj odnos s Ninom. Blizak sam prijatelj s njom, kao i s mnogim pevačicama i glumicama. Intenzivniji odnos imam s Vladom Georgievim, a nikad nas nisu optužili da smo u emotivnoj vezi niti pitali. Ne znam što ne bih bio u emotivnoj vezi s njim, kao s Ninom.

Koji je tvoj trenutni emotivni status?
- Srećan sam i zadovoljan čovek u svim segmentima svog života. Nisam zadovoljan svojom kilažom. Nije pristojno da kukam zbog toga. Bio sam mršav, a sad sam debeo. Izgledaću opet normalno. To je stvar lične discipline.