Vesti
Žuta štampa
Čim budem smela, ponovo ću zatrudneti
03.04.2015. 20:00
Izvor: Story
Čim budem smela, ponovo ću zatrudneti
Pevačica Nikolija Jovanović otkriva koliko joj je tokom te dve sumorne nedelje nakon što je izgubila bebu pomogla majka Vesna Zmijanac i kako je reagovala na pretnje i negativne komentare obožavateljki svog dečka Relje Popovića
Snaga koju čovek dobije prolazeći kroz teške životne situacije može se videti golim okom i nemoguće ju je odglumiti. I ona se tačno videla na mladoj pevačici Nikoliji Jovanović (25) kad je ušla u prostoriju neupadljivo odevena, ćutljiva, ali ne i zlovoljna ili depresivna. Pre bi se moglo reći stabilna i odmerena, bez ikakve namere da se nekome dopadne ili privuče pažnju prisutnih. Imate li neku kafu i keks, upitala je. Da li je ovo ista ona razuzdana mala što divlja po žurkama koje se spontano razbuktavaju gde god se ona pojavi? Ista ona utegnuta devojka iz provokativnih spotova?
Kad se pogleda s ove distance, sve se odigralo prilično brzo. Krajem prošlog decembra i početkom januara ove godine, otkriveno je da je Nikolija već nekoliko meseci u tajnoj vezi sa Reljom Popovićem, frontmenom benda Elitni odredi. Svega mesec dana kasnije, početkom februara, u javnost je procurila vest da je pevačica trudna. A onda, već 23. februara, idila je prekinuta informacijom da je Nikolija izgubila bebu.
Onda je mesec dana samo ćutala. I evo je sad, sedi tu s pogledom teškim kao rano kišno jutro, odlučno uperenim direktno u zenice sagovornika. Ali, i pored tih očiju, spremna je da se našali i nasmeje. Retko, ali iskreno. Ovo je posebno uočljivo u trenucima kad naš razgovor prekine telefonski poziv njene majke Vesne Zmijanac, kojoj Nikolija slikovito objašnjava da svim stvarima, pa i sitnicama, mora da pristupa s više optimizma.

Story: Kako ste sada, posle svega?
- Dobro sam. Prošla sam možda kroz najteži period u svom životu koji mi je bio kao neki šamar i prelaz u svet odraslih. Dosad je glavni problem bio ispit, pesma, da li je vikend ovakav ili onakav u zavisnosti od toga da li su to bili studentski dani ili sada posao i sve se svodilo na neke poteškoće koji mi, posle svega ovoga, izgledaju minijaturno.