Vesti
Žuta štampa
Atina Ferari: Digla sam sebi cenu posle rijalitija
20.05.2015. 20:00
Izvor: Kurir
Atina Ferari: Digla sam sebi cenu posle rijalitija
Samozvana go-go igračica u petak je napustila Srbiju i trbuhom za kruhom otišla da po svetu igra oko šipke
Atina Ferari (22), koju je cela Srbija osudila jer je najpre na Fejsbuku izvređala zverski ubijenu devojčicu Tijanu Jurić (15), a zatim sve ponovila za Kurir, zbog čega je izbačena iz rijalitija „Parovi“, prošlog petka je pobegla u Italiju.
Iako se spekulisalo da se Kristina Marković zbog pretnji sklonila u porodičnu kuću u selo Batrovce nadomak Sremske Mitrovice, istina je da je samozvana go-go igračica otišla na turneju po svetu kako bi se obogatila.
- Kristina je dobila niz ponuda iz inostranstva koje nije mogla da odbije. Odmah se spakovala i otišla prvo u Italiju, a zatim i u Sloveniju, gde će đuskati na privatnim proslavama. Ona ne mari za to šta se o njoj priča, već je rešila da iskoristi svojih pet minuta slave - priča izvor blizak bivšoj učesnici „Parova“.
I sama plesačica se u razgovoru za Kurir pohvalila da od stečene „slave“ može sebi za samo dve tezge da kupi nova kola.
- Nalazim se u Italiji, gde radim privatnu proslavu kod jednog biznismena. Digla sam sebi cenu posle rijalitija, sa dve tezge mogu da kupim auto. Zaista sam prezadovoljna i srećna kada vidim koliko pravih fanova i prijatelja imam. Obišla sam celu Italiju i zaista je fantastično - zadovoljno priča Atina.