Vesti
Žuta štampa
Nataša Bekvalac: Zbog depresije sam zaboravila da imam dete!
16.07.2015. 20:00
Izvor: Story
Nataša Bekvalac: Zbog depresije sam zaboravila da imam dete!
Novosadska barbika Nataša Bekvalac, koja se posle kraće medijske pauze vratila na scenu pesmom Original, otkriva da se u međuvremenu borila sa teškom depresijom.
Iako je po prirodi vesela i detinjasta, priznaje da poput običnih ljudi ima teške momente.
- U jednom trenutku sam toliko zapala u depresiju da sam zaboravila da imam dete - brzo je izgovorila pevačica u emisiji Amidži šou kada je sa voditeljem pričala o svojim slabostima.
- Ponekad mi je teško zato što sam uvek pod lupom javnosti i što se stalno o meni piše svašta, a ja nisam imala nikoga da me zaštiti. Kako bih radila na sebi i uspela sve to da prevaziđem, krenula sam na razne vrste terapija i rekonekciju, što mi je dosta pomoglo. Uspela sam da se izborim sa depresijom i osnažim sebe - iskreno je priznala Nataša i dodala da joj je velika podrška u životu suprug Ljuba Jovanović.
- On mi svakodnevno buši mozak zato što pušim. Ljuba smatra da su cigarete izvor svih mojih problema, depresije i traži da ih ostavim, ali ja ne mogu. Pušim više od paklice dnevno i nisam neko ko to može da smanji. U fazonu sam - ili pušim, ili ne pušim uopšte - ističe Bekvalčeva, koja otkriva zašto Ljubu krije od očiju javnosti i malo priča o njemu.
- Lepo mi je sa njim i želim da tako ostane. Neću da dozvolim da moja intima bude isprljana raznim prepričavanjima. Do sada je u meni radio moj horoskopski znak Vaga, a sada više uticaja ima podznak Devica, što mi je donelo veliku stabilnost, naročito na poslovnom planu - kaže pevačica.
Podsećanja radi, Nataša se pre nekoliko meseci tajno udala za rukometaša Ljubu, dok iz prvog braka sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu.