Vesti
Sport
Matijašević posle novosadskih 4:0: Želimo ovako da nastavimo
20.07.2015. 20:00
Izvor: Blic Sport
Matijašević posle novosadskih 4:0: Želimo ovako da nastavimo
Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević izjavio je da je za ekipu najbitnije što je novu sezonu počela kako treba i izrazio uverenje da može da se nastavi niz pobeda.
„Iskreno se nadam da ova ekipa može da nastavi sa pobedama ove sezone jer smo bolji i iskusniji. Što se tiče Vojvodine, taj meč je iza nas i želim njihovom timu sve najbolje, a za nas je sad najbitnije da se koncentrišemo isključivo na utakmicu protiv Gabale", rekao je Matijašević za klupski sajt.
Čukarički će u četvrtak igrati revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Gabale iz Azerbejdžana. Meč u Bakuu počeće u 18 sati po srednjeevropskom vremenu, a ekipa iz Srbije polazi dan ranije.
„Najbitnije je da u četvrtak izdržimo sve nalete i zadržimo rezultatsku prednost", kazao je Matijašević.
Čukarički je 16. jula u prvoj utakmici pobedio Gabalu u Beogradu sa 1:0, a u nedelju na početku Superlige je savladao Vojvodinu sa 4:0.
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je tokom obraćanja novinarima naveo da nikada nije video četiri čudnija gola na jednoj utakmici i da bi sumnjao u regularnost tog susreta da ne poznaje čelnike Vojvodine i Čukaričkog.
„Što se tiče izjave Terzića, nemam šta da komentarišem. Mislim da u Srbiji više treba da se bavimo fudbalom nego komentarima i nekim drugim stvarima. Ja se bavim fudbalom, ne interesuje me taj komentar i to ću ostaviti drugima", rekao je Matijašević.