Vesti
Žuta štampa
GOCA TRŽAN I RAŠA NOVAKOVIĆ: Prosidba pred gala venčanje
14.08.2015. 20:00
Izvor: Kurir
GOCA TRŽAN I RAŠA NOVAKOVIĆ: Prosidba pred gala venčanje
Pop pevačicu Gocu Tržan zaprosio je njen partner Raša Novaković dok su uživali u romantičnoj plovidbi oko Beograda, a baš tog dana precizirali su i datum kada će jedno drugom izgovoriti sudbonosno da
Temperamentna pevačica Goca Tržan (41) i njen partner Radomir Novaković (27) izgovoriće sudbonosno da 20. septembra u Vili Jelena najavljuje novi Story. Budući supružnici ne haju previše za tradicionalne običaje, ali nakon veridbe pre dve godine, sada su organizovali intimni čin prosidbe dok su brodom plovili oko Beograda.
Naime, kako veridba podrazumeva svečanost pred rodbinom, prstenovanje i dogovor oko venčanja, samom činu prosidbe prisustvuju samo budući mladoženja i mlada i to je romantičan momenat kada muškarac zaprosi svoju devojku, darujući joj pritom prsten.
Raša je poželeo da iznenadi svoju buduću suprugu pa je organizovao prijatno druženje na brodu na Savi za Gocu i njenu ćerkicu Lenu (7) koju obožava, a kasnije su im se pridružili i prijatelji i svi zajedno nastavili su da uživaju u sunčanom danu i plovidbi oko našeg glavnog grada.
- Želeli smo da provedemo lep dan s prijateljima, kao što to i inače radimo, ali desilo se nešto specijalno jer sam ponovo doživela da me Raša pita da se venčamo. Na taj način betonirali smo sve planove i precizirali datum – priča Goca za Story i priseća se kako je to izgledalo pre dve godine kada joj je Raša darivao komad nakita koji je izabrao po savetu njene ćerke Lene.
- Nosim verenički prsten već dve godine i on mi služi da me podseća na moju vezu i sve ono što imam sa Rašom. Ne vezujem se za materijalne stvari. One za mene imaju samo upotrebnu vrednost i ne pridajem im preveliku važnost. Značajnije mi je šta dobijam u emotivnom i duhovnom smislu, to me mnogo više ispunjava. Taj deo moje ličnosti mnogo mi je važniji nego da li imam prsten. Da su mi materijalne stvari bile bitne, moj život sigurno bi izgledao drugačije.