Vesti
Sport
Zagorčić: Poraz nije opcija
18.08.2015. 20:00
Izvor: RTS
Zagorčić: Poraz nije opcija
Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je da bi u prvom meču 4. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa ekipom Viktorije iz Plzenja bio zadovoljan svakim rezultatom osim poraza, uz postignuti pogodak.
Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da će njegova ekipa pokušati da nametne svoj stil igre i da će učiniti sve da ostvari povoljan rezultat.
"Imamo dosta informacija o Viktoriji iz Plzenja. Znamo da je reč o izuzetno čvrstoj i disciplinovanoj ekipi, a i Slaviša Jokanović, koji je sa svojim Makabijem eliminisao Viktoriju u prošlom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, potvrdio nam je da je reč o izuzetno disciplinovanoj ekipi", rekao je Zagorčić.
Prema njegovim rečima, igrači Vojvodine sa mnogo samopouzdanja kreću u Plzenj.
"Pobede podižu samopouzdanje i naša je želja da nastavimo sa serijom dobrih rezultata, mislim da smo na dobrom putu i da nemamo razloga da menjamo naš stil igre. Naša filozofija igre je takva da ne pravimo razliku između domaćeg i gostujućeg terena i tako će biti i ovog puta", istakao je Zagorčić.
On je rekao da je zdravstveni bilten igrača dobar, da nema povređenih i da su svi u konkurenciji za sastav tima.
Jedan od najstandardnijih fudbalera Vojvodine od početka sezone Danilo Sekulić poručio je da Novosađani nemaju razloga da menjaju stil igre protiv Viktorije u Plzenju.
"Idemo da se nadigravamo sa Viktorijom, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo ostvariti dobar rezultat. Verujemo u sebe i želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata", rekao je Sekulić.
Ekspedicija Vojvodine put Češke kreće u sredu u 10 sati sa Aerodroma "Nikola Tesla", a trener Zagorčić u Plzenj vodi 20 igrača.
Utakmica Viktorija – Vojvodina igra se u četvrtak na stadionu "Dosan arena" u Plzenju sa početkom u 20.50.