Vesti
Žuta štampa
Olja Crnogorac napisala preteće pismo budućem suprugu: Još uvek ne znaš kolika sam budala!
01.09.2015. 20:00
Izvor: Story
Bivša voditeljka i manekenka rešila je da svom budućem suprugu uputi javnu pretnju
Lepa Olja u naletu inspiracije rešila je da napiše nekoliko stihova svom budućem suprugu i na vreme ga upozopri sa kim ima posla.
Naime, bivša voditeljka i manekenka u šaljivoj poruci koju je podelila sa fanovima putem društvenih mreža, otkrila je da u vezi ume da bude i te kako ljubomorna.
- Poruka za mog budućeg muža: Možeš ići bilo kuda, ali ja ću te maskirana sa drugaricom pratiti k'o luda. Ljubomorna nisam, dopisuj se ti i noću, ali ću ti slušati telefon ako hoću. Kad vidim da se preterano lickaš ,a šatro ideš sa drugom na piće, očekuj - svašta tu noć biće. I nemoj misliti da je ovo sve šala, još uvek ne znaš kolika sam budala! - napisala je Olja i dodala da je sinoć imala veliku inspiraciju.
Ipak, uprkos brojnim pretnjama i upozorenjima, veliki broj zainteresovanih kandidata odmah je uputilo Olji bračne ponude.
- Neću ići nikud, neću se dopisivati ni sa jednom, neću se lickati i ne mislim da je sve ovo šala....(je l' ispunjavam uslove da budem tvoj budući muž)? - samo je jedano od komentara zainteresovanih obožavalaca lepe Olje.