Vesti
Sport
Šilobad: Tražimo rešenja, uskoro skupština
02.09.2015. 20:00
Izvor: Mondo
Šilobad: Tražimo rešenja, uskoro skupština
Poslovni direktor KK Partizan Mlađan Šilobad sa ostalim članovima Radne komisije priprema vanrednu Skupštinu kluba ("najkasnije za 10 dana") i najavljuje određena rešenja (novi UO).
Ni Hudini, Mandrak, ni najveštiji šamani ne bi mogli da predvide sudbinu Košarkaškog kluba Partizan. Teško je i pretpostaviti šta bi sve moglo da se dešava u narednih 30-ak dana pre početka nove sezone.
Ono što je sada poznato jeste: Partizan nema predsednika (Predrag Danilović je nedavno dao neopozivu ostavku), u klubu nema novca (zbog čega se odustalo od učešća u Evrokupu), Duško Vujošević je i dalje trener, ali ni on ne zna kakav će tim imati na raspolaganju (Tepić odlazi, Andrić u gipsu...).
Radna komisija, koja je formirana na nedavnoj Skupštini KK Partizan nakon ostavke Danilovića, ima zadatak da pripremi vanrednu Skupštinu na kojoj će predložiti nove članove Upravnog odbora.
Predsednik te komisije i poslovni direktor kluba Mlađan Šilobad iz Humske za klupski sajt kaže da su "određeni potezi" već povučeni, kao i da bi skupština mogla da se očekuje za, najkasnije 10 dana.
"Užurbano radimo, situacija je delikatna i složena. Nije jednostavno, ali smo već povukli određene poteze na putu ka realizaciji primarnog cilja. Ubrzo ćemo izaći sa konkretnim predlogom pred Skupštinu kluba. Moramo da budemo strpljivi, ali i da u što skorijem roku formiramo Upravni odbor. Ne bih pominjao imena ljudi sa kojima smo već razgovarali i koji su spremni da pomognu klubu u ovoj teškoj situaciji. Procena je da u narednih sedam do deset dana možemo očekivati vanredni saziv skupštine na kojem će komisija predložiti novi Upravni odbor. Skupština će biti sazvana u najkraćem mogućem roku od konačno usvojenog i potvrđenog predloga novih članova Upravnog odbora", rekao je Šilobad.