Vesti
Žuta štampa
Jasmina Medenica: Nisam rasturila brak Snežani Savić!
14.09.2015. 20:00
Izvor: Puls
Jasmina Medenica: Nisam rasturila brak Snežani Savić!
U ekskluzivnoj ispovesti pre ulaska u šestu sezonu rijalitija „Farma“ Jasmina Medenica, poznatija kao Sekulina žena, otkrila je za „Blic puls“ uoči ulaska na imanje u Lisoviće da je njena jedina velika ljubav u životu bio Dragolav Lazić, režiser i bivši muž Snežane Savić.
–Ludo sam volela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželela da odem negde i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi. Uvek ću ga voleti. Živeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i srećan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali. Dragoslav mi je svako jutro ostavljao poruku na jastuku sa ružom na kojoj je pisalo „Volim te najviše“, otkrila je Jasmina ekskluzivno za „Blic puls“ detalje iz svog privatnog života.
A zašto ta veza nije opstala?
–Pukla je od ljubavi. Nismo mogli više da podnesemo tu strast i želju da stalno budemo zajedno. Tako nešto se desi samo jednom u životu. Ljubav je čudo. Vrela krv je opsesija koju malo ko doživi na pravi način u životu.
Pošto je nakon razvoda, režiser ubrzo krenuo da živi sa Jasminom, kod nas je to probudilo sumnju da je ona upravo kriva što se Dragoslav tada razveo od Snežane.
–Ne, to nije tačno. oni su se sudski razveli, a ja sam ga ubrzo posle toga upoznala. Ne želim da se plasira priča da sam ja rasturila njihov brak jer to nije istina.