Vesti
Žuta štampa
STARLETA NE MOŽE DA BUDE VERNA: Tamara Đurić varala dečka s generalom policije
16.09.2015. 20:00
Izvor: Kurir
STARLETA NE MOŽE DA BUDE VERNA: Tamara Đurić varala dečka s generalom policije
Ðurićeva je nekoliko dana bila u paralelnoj vezi s Dejanom Palićem i bivšim načelnikom saobraćajne policije Dragišom Simićem
Nakon samo dve nedelje od razotkrivanja afere između Sergeja Trifunovića i učesnice rijalitija „Farma“, Tamare Đurić, Kurir Stars je otkrio još jednu starletinu „ljubavnu kombinaciju“. Naime, Đurićeva je svog bogatog dečka Dejana Palića varala i s bivšim načelnikom saobraćajne policije Dragišom Simićem Simketom!
Tamara i Dragiša su bili u emotivnoj vezi mesec dana, a započeli su je kad je starleta ostavila Dejana Palića nakon burne svađe. Nije joj trebalo mnogo vremena da padne na šarm starijeg, iskusnog i moćnog vuka.
- Simke je Tamaru spazio na jednom beogradskom splavu, dopalo mu se kako izgleda i zamolio je prijatelja da ode do njenog separea i pozove je da sedne s njim. Odmah je pristala, popili su piće, malo pričali, na kraju se pozdravili i Tamara je otišla kući - priča naš izvor i nastavlja:
- Na putu do stana nekoliko puta ju je zaustavljala policija, zbog alko testa, a kad je stigla ispred zgrade, tamo je bila policijska patrola, a iz automobila je izašao Simić! Bilo joj je drago što ga vidi, zadržali su se u razgovoru nekoliko minuta, na kraju se poljubili i dogovorili da se sutradan vide na ručku. Od tog dana su počeli da se viđaju. Dao joj je čak i „bentli“ da vozi, a slikala se i s njegovom kapom - kaže izvor.
Tamarina i Simketova avantura trajala je samo mesec dana jer se ona vrlo brzo pomirila s bivšim dečkom. Nekoliko dana se paralelno viđala s Palićem i Simićem, a kad je ponovo učvrstila vezu s biznismenom, prekinula je svaki kontakt s policijskim generalom. Ostala je samo fotografija sa šapkom za uspomenu.