Vesti
Žuta štampa
Goca Tržan: Preplakali smo prvu bračnu noć!
22.09.2015. 20:00
Izvor: Story
Goca Tržan: Preplakali smo prvu bračnu noć!
Pevačica Goca Tržan i njen četrnaest godina mlađi suprug Raša Novaković, koji su se venčali u nedelju, prvu bračnu noć proveli su u vili u kojoj je i organizovano svadbeno veselje.
Ekipa Kurira uslikala je članicu žirija Pinkovih zvezdica juče oko podneva dok je unosila poklone u automobil, koji se brzo napunio koferima i buketima cveća, pa je Tržanova morala da pozove i taksi. Kad je spakovala sve ono što su joj poklonile zvanice, među kojima je bilo i mnogo kolega, Goca je podelila svoje utiske s venčanja i otkrila kako je protekla prva bračna noć.
- Sve je bilo predivno, veoma smo zadovoljni kako je proteklo venčanje. Raša i ja nismo zaspali do četiri ujutru, tako da bukvalno nismo ni imali prvu bračnu noć - rekla je pevačica.
- Postoji neko pravilo da mladenci te noći broje pare koje su dobili kao svadbeni poklon, ali mi ni za to nismo imali vremena. Bukvalno smo samo plakali od sreće i uzbuđenja. Tek narednih dana ću sabrati utiske, pa ćemo onda nastaviti s poslom, a od 18. oktobra bićemo na medenom mesecu. Putujemo u Tokio. To nam je bračno putovanje - ispričala je Goca za Kurir.