Vesti
Žuta štampa
Severina i Igor medeni mesec neće provesti sami, već sa...
28.09.2015. 20:00
Izvor: story.rs
Severina i Igor medeni mesec neće provesti sami, već sa...
Posle tajnog zavetovanja na večnu ljubav, hrvatska zvezda nastavlja da iznenađuje: medeni mesec neće biti samo njen i mladoženjin, već će ga provesti porodično sa svekrom, svekrvom i zaovom
Pošto je kompletna ceremonija venčanja protekla u porodičnoj atmosferi, i sasvim intimno, Severina Vučković i Igor Kojić odlučili su da nastave u tom pravcu.
Severina i Igor se tajno venčali?
Tako su rešili da nakon Hrvatske, u kojoj su se zakleli na večnu ljubav, odlepršaju put Amerike, u posetu Igorovoj sestri, Kebinoj ćerki Nataši - Taši.
Severina je nahvalila: Nataša Kojić kao seksi surferka
- Severina i Igor medeni mesec nisu planirali, pa su Keba i Olja uzeli stvari u svoje ruke i organizovali put u Ameriku - otkriva za Blic izvor blizak paru.
Igor Kojić menja veru zbog Severine?
Inače, Nataša Kojić je preko Instagrama kontaktirala Severinu i pozvala je u Ameriku, i to na surfovanje. Bila je to pozivnica u vidu fotografije sa plaže.
Poznato je da su Severinu svi Kojići zavoleli još pri prvom susretu, pa je Severina ubrzo postala član porodice.
Severina i Igor su jedno drugom izgovorili su sudbonosno da 25. septembra u Crkvi pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama, u Istri. Ceremonija je održana u potpunoj tajnosti, a prisustvovalo joj je samo 25 ljudi, pored kojih su najvažniji gosti bili Severinina majka Kata, sestra Marijana i kumovi.
Gde spava Severina kada dođe u Beograd, i šta je dokaz toga da joj je sada dovoljan samo Igor pročitajte na Blic.rs.
Inače, pojedini mediji pišu da je pre venčanja Severina od Igora tražila da potpišu predbračni ugovor. Time je želela da bude sigurna da u slučaju razvoda, Kojić neće potraživati nikakvu materijalnu korist, ali i da tokom braka neće imati prava da na bilo koji način utiče na njenu karijeru.