Vesti
Sport
Drulović: Loše prvo poluvreme; Mirković: Dobar otpor
28.10.2015. 20:00
Izvor: novosti.rs
Drulović: Loše prvo poluvreme; Mirković: Dobar otpor
Ono čime nisam zadovoljan je igra u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku bili bolji u svim segmentima i zaslužno slavili protiv talentovane ekipe, kaže Ljubinko Drulović trener Partizana
Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da je zadovoljan pobedom nad Sinđelićem (2:0) i plasmanom u osminu finala Kupa Srbije.
"Ono čime nisam zadovoljan je igra u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku bili bolji u svim segmentima i zaslužno slavili protiv talentovane ekipe. Ovaj meč poslužio je da vratim u ritam oporavljene Abubakara i Balažica i mladima pružim šansu", rekao je Drulović poslemeča.
Novinari su pitali Drulovića da prokomentariše povike navijača Partizana da nema predaje u borbi za titulu, uprkos velikoj prednosti Crvene zvezde.
"U duši smo pobednici, ako neko voli da pobeđuje, to sam onda ja. Moramo dosta stvari da popravimo, ali imamo dosta povređenih igrača", rekao je Drulović i poručio da mu je mnogo drago što je Ivan Šaponjić dao dva gola.
Kapiten crno-belih Stefan Babović rekao da pobeda mnogo znači kako bi se ekipa izvukla iz rezultatske krize.
"Nismo odigrali dobro u prvom poluvremenu, u Lučanima smo igrali dobro i ispustili pobedu, a danas je bilo obrnuto. Ovaj trijumf nam je dobrodošao kako bi se izdigli iz trenutne situacije", rekao je Babović.
Trener Sinđelića i bivši fudbaler Partizana Zoran Mirković istakao je da se njegov tim nije obrukao protiv znatno jačeg rivala.
"Dobro smo parirali, pogotovo u prvom poluvremenu, pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima, ali moraćemo još da radimo. Partizanu bih poželeo uspehe u nastavku sezone", rekao je Mirković.