Vesti
Sport
Šta je važnije: predavanje na fakultetu ili utakmica sa najboljim na svetu?
10.11.2015. 20:00
Izvor: mozzartsport.com
Šta je važnije: predavanje na fakultetu ili utakmica sa najboljim na svetu?
Trener Partizana Vladimir Vujasinović zamerio Nikoli Jakšiću
Teško je oceniti ko je u pravu. I šta je važnije. Tek, mladi vaterpolista Partizana Nikola Jakšić odlučio je da privremenu odstupi iz prvog tima. Razlog - obaveza na fakultetu. Sve to u trenucima kad crno-bele čeka duela sa Pro Rekom u Ligi šampiona.
Jakšić ima tek 18 godine i prema njegovom stavu važnije mu je da se posveti obrazovanju.
“Nikola Jakšić ne putuje u Italiju. Izabrao je da obaveze na fakultetu postavi kao prioritetne u odnosu na duel sa velikim šampionima. Šta je, tu je. Vodim momke kojima je ova utakmica na prvom mestu”, pomalo razčaravajuće saopštio je trener kluba sa Banjice Vladimir Vujasinović, a prenosi Sportski žurnal.
Selektor mlade reprezentacije, koja je ovog leta postala šampion sveta u Kazanju, gde je upravo igrao i Nikola Jakšić, doma dodatnih problema oko sastava ekipe. Ne samo prema Jakšiću.
“Na meni je da to rešim, raščistim sa tim ko hoće, a ko ne da se bori za ovaj klub”, dodao je Vladimir Vujasinović, dok Nikola Jakšić nije želeo da komentariše njegove reči.
Inače, posle prvog kola Grupe B Lige šampiona Partizan ima poraz od Solnoka (9:14), dok je Pro Reko, prvi favorit za titulu prvaka Evrope, na vrhu tabele zahvaljujući ubedljivom trijumfu nad Galatasarajem (15:4).