Vesti
Žuta štampa
VRATIO SE STAROJ LJUBAVI: Miloš Biković smuvao ćerku Vesne Čipčić
12.11.2015. 20:00
Izvor: Kurir
VRATIO SE STAROJ LJUBAVI: Miloš Biković smuvao ćerku Vesne Čipčić
Posle pet godina obnovio romansu s koleginicom
Miloš Biković ima novu devojku, saznaje Kurir. Glumac koga je publika zavolela zbog uloge Tirketa u filmu „Montevideo, bog te video“ zabavlja se s koleginicom Anjom Alač, ćerkom Vesne Čipčić i Aleksandra Alača.
U poslednje vreme par sve češće izlazi zajedno u provod. Prošle subote su pratili predstavu „Makbet“ u Ateljeu 212, a naš paparaco upecao je golupčiće prekjuče, na premijeri filma „Igra u tami“.

Nervozna
Da pogledaju producentski prvenac Vuka Kostića, Biković i Alačeva došli su odvojeno, ali su pre projekcije popili piće i zajedno ušli u dvoranu. Njihovi pogledi govorili su više od reči, a mladu glumicu je nerviralo to što njenog kolegu na svakom koraku zaustavljaju fanovi da se fotografišu.
- Ana i Miloš su bili zajedno pre više od pet godina, a ponovo su pre nekoliko meseci počeli da se druže. Poslednjih nedelja viđeni su nekoliko puta u provodu. Ona se u međuvremenu skoro dve godine zabavljala s kolegom Rašom Vujovićem. Nakon raskida nije imala momka skoro godinu dana, a ljubav između nje i Miloša rodila se iz prijateljstva. Oni su završili glumu u klasi Dragana Petrovića Peleta, a trenutno rade zajedno u BDP - kaže naš izvor blizak paru.

Susret s bivšima
Na premijeri filma bila je i Miloševa bivša Brankica Sebastijanović, kao i Nevena Božović, s kojom je Biković navodno bio u kratkoj vezi.
Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo sa Anjom, ali ona je bila nedostupna. Pozvali smo i Miloša, koji nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja.
- Ne komentarišem privatni život. Veliki pozdrav za moju klasu, kojoj je pripadala i Anja - rekao je Biković.