Vesti
Sport
Vulićević nije polomio ruku!
02.12.2015. 20:00
Izvor: Mondo
Vulićević nije polomio ruku!
Dobra vest za Miroslava Vulićevića i Partizan. Desni bek nije zadobio prelom ruke, ali je za njega jesenja sezona završena.
U Partizanu ipak mogu da odahnu.
Miroslav Vulićević nije polomio ruku i čeka ga pauza od nekoliko nedelja. U svakom slučaju, za sjajnog desnog beka crno-belih jesenja sezona je završena, jer će ga povreda koju je zaradio u kup utakmici na Vračaru protiv Voždovca, ipak, odvojiti od terena na određeno vremne.
Zanemeli su svi na stadionu Obilića u 24. minutu. Igrači obe ekipe uhvatili su se za glave, a Vulićević je ostao da leži na travi. Sve je navodilo na to da je reč o prelomu ruke. Prizor je bio stravičan.
Međutim, dva sata kasnije, posle detaljnih pregleda na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu, u Humsku je stigla znatno povoljnija vest.
"Vulićević je pretrpeo ozbiljnu luksaciju lakta, sa pokidanim ligamentima, ali nema znakova preloma. Urađena mu je repozicija i on će u naredne tri sedmice morati da nosi gips", rekao je posle ustanovljene dijagnoze doktor "parnog valjka" IlijaRosić.
Ljubinko Drulović neće moći da računa na desnog beka protiv Vojvodine, Rada, Borca i Čukaričkog u prvenstvu Srbije, kao ni na poslednjem meču u grupnoj fazi Lige Evrope protiv Augzburga u Beogradu.
Valeri Božinov je odmah posle utakmice izrazio podršku saigraču, rečima: "Vule, bratko, svi smo uz tebe, da nam se što pre vratiš!".