Vesti
Sport
Živković: Plakao sam, nisam ovo zaslužio
05.02.2016. 20:00
Izvor: Mondo
Živković: Plakao sam, nisam ovo zaslužio
Otpisani fudbaler Partizana pre vremena se vratio u Beograd sa priprema na Kipru.
Jedan od najboljih igrača Partizana i reprezentativac Srbije Andrija Živković (19) izjavio je na aerodromu "Nikola Tesla" da mu je veoma teško što je odstranjen iz tima, ali da se nada da će iz nove situacije izaći jači.
Živković je vraćen sa priprema crno-belih na Kipru jer nije želeo da produži ugovor, koji mu ističe na kraju sezone i zbog kojeg će Partizan menadžerskoj agenciji Pinija Zahavija morati da plati "penale" u iznosu od 2,5 miliona evra.
"Još mi je vruća glava. Nisam svestan svega i ne znam šta da kažem. Nadam se da ću iz ovoga izaći jači. Nisam ovo zaslužio ovo, ali poštujem stav kluba", sa suzama u očima je rekao Živković po sletanju u Beograd.
Osvajača titule U-20 prvaka sveta, letos na Novom Zelandu, na aerodromu u Larnaki je od saigrača ispratio samo cimer Saša Lukić.
"Bilo je svima teško, istina je i da sam plakao. Poštovaću sve što mi klub kaže", rekao je Živković, koji nije želeo da odgovori na pitanje da li je trpeo pritisak od trenera Ivana Tomića i drugih prvotimaca.
Andrija Živković će do isteka ugovora 1. jula trenirati sa Teleoptikom, kao i još nekolicina igrača kojima je Ivan Tomić saopštio da ne računa na njih.