Vesti
Sport
Navijač" gađao Teodosića
19.04.2016. 20:00
Izvor: 021.rs
Navijač" gađao Teodosića
Košarkaški klub Crvena zvezda osudio je nerazuman i neodgovoran potez osobe koja je po završetku utakmice protiv CSKA plastičnom čašom sa vodom pogodila reprezentativca Srbije Miloša Teodosića.
- Predsednik kluba Nebojša Čović se odmah posle incidenta ispred svlačionice izvinio Teodosiću koji ničim nije zaslužio ovakav "tretman" neodgovornih pojedinaca u "Kombank Areni" - navodi se u saopštenju kluba.
U klubu navode da tokom cele sezone ukazuju na veliki problem neodgovornih pojedinaca, "navijača" koji su ubacivanjem raznih predmeta u teren koštali klub više desetina hiljada evra i uslovnom suspenzijom parketa u Beogradu.
- Žao mi je što je senku na izvanrednu sezonu u Evroligi i veliki uspeh kluba bacio neko ko ne želi dobro Zvezdi. Već smo platili ogromne kazne Evroligi, a platićemo još, jer je delegat tog takmičena u svoju beležnicu upisao tri bačena upaljača na parket, što automatski znači i novu kaznu! Posebno mi je žao što je jedan Miloš Teodosić doživeo ovakvu neprijatnost u Areni, ali mi je drago da se izdigao iznad neprijatne situacije i prihvatio izvinjenje našeg kluba, čiji je deklarisani navijač – rekao je direktor crveno-belih Davor Ristović.