Vesti
Žuta štampa
Neda Arnerić povredila kičmu, nije životno ugrožena
09.05.2016. 20:00
Izvor: Politika
Neda Arnerić povredila kičmu, nije životno ugrožena
Glumica Neda Arnerić koja je u nedelju oko 22.30. zadobila teže povrede posle pada sa terase porodičnog stana na trećem spratu u Dubljanskoj ulici i dalje se nalazi na odeljenu intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu. Arnerićeva je pala na limeni krov prizemnog lokala pri čemu je zadobila povrede jednog vratnog i dva leđna pršljena. Kako saznajemo, nije životno ugrožena.
–Neda Arnerić je u nedelju primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije, u kasnim večernjim satima, a inicijalnom dijagnostikom su utvrđene povrede kičme. Zbog mogućih komplikacija nalazi se na odeljenju intenzivne terapije Urgentnog centra. Dalja dijagnostika je u toku, saopštio je juče Klinički centar Srbije.
Kako prenosi portal B92 u policijskom izveštaju o nesreći će pisati da je glumica pala prostirući veš. Tu informaciju je u medijima izneo i njen suprug dr Milorad Meštrović. U međuvremenu, televizija Pink je javila da je navodno u pitanju pokušaj samoubistva, prenosi ovaj portal.
U Urgentnom centru su rekli da se glumica oseća dobro i da je provela mirnu noć i, što je najvažnije, povrede su takve da joj se predviđa oporavak.
Krajem aprila Neda Arnerić premijerno se predstavila pozorišnoj publici u duodrami „Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo” na sceni novootvorenog teatra " Carte blanche u Zemunu, zajedno sa svojim kolegom sa klase Feđom Stojanović, a u režiji Erola Kadića.
Ovo je ujedno druga pozorišna predstava u kojoj Neda Arnerić za kratko vreme glumi u pozorištu. Nedavno je premijerno zaigrala i u Zagrebu u predstavi „Živjet ćemo bolje” glumice i rediteljke Senke Burić na sceni Zagrebačkog kazališta mladih.