Vesti
Žuta štampa
PROŠLA TEST: Ceca prihvatila Gabi za snajku
10.05.2016. 20:00
Izvor: Kurir
PROŠLA TEST: Ceca prihvatila Gabi za snajku
Svetlana Ražnatović na slavi kod zlatara Nebojše Bojovića pričala s Gabrijelom Pejčev i blagoslovila njenu vezu s Milanom
Svetlana Ceca Ražnatović zadovoljna je emotivnim izborom njenog brata od ujaka Milana Marinkovića i prihvatila je za snajku njegovu novu devojku Gabrijelu Pejčev.
S obzirom na to da folk zvezda dobro poznaje Gabi još iz takmičenja tokom prve sezone „Pinkovih zvezda“ i da joj je bila miljenica, oduševila se kad je saznala da su njih dvoje u vezi. Ceca i Gabi srele su se u petak veče na slavi zlatara Nebojše Bojovića, gde su razgovarale.
- Ceca je sa sestrom Lidijom sedela i ćaskala na terasi, a onda se Milan pojavio sa Gabi. Bivšu farmerku malo je bio stid od Ražnatovićke, jer se plašila kako će ona reagovati. Marinković ju je smirivao, ali očigledno nije vredelo jer se tresla od nervoze. Ipak, nije bilo potrebe za tim, jer ju je Ceca odmah zagrlila i poljubila, a potom je sela i razgovarala s njom - kaže naš izvor.
Gabrijela nije ni slutila da je folk zvezda privatno toliko opuštena.
- Ceca se normalno ponašala prema Gabi i joj rekla da joj je drago što je Milanova devojka. Gabrijela prosto nije znala kako da se ponaša, jer se nije nadala da će dobiti tako pozitivne komentare i pohvale zbog njene prošlosti sa Semirom Džankovićem. Međutim, na kraju se sve dobro završilo - rekao je naš izvor.
Pozvali smo aktere priče za komentar, ali niko od njih nije odgovarao na naše pozive.