Vesti
Sport
Grof produžio ugovor sa Zvezdom: Ne obećavam spektakl!
11.05.2016. 20:00
Izvor: RTS
Grof produžio ugovor sa Zvezdom: Ne obećavam spektakl!
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović potpisao je novi, dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i poručio da ne obećava ništa spektakularno, ali da će ekipa probati da ostvari ciljeve - plasman u ligaški deo jednog od dva evropska takmičenja.
"Ako sam imao dileme u vezi ugovora, na utakmici sa Olimpijakosom su nestale posle podrške navijača. Posle toga nisam mogao da odem nikako i da sam nameravao. Ove dve godine ne znače ništa, jer rezultati čuvaju trenera, ali ipak se nadam da ćemo se družiti dve godine i napraviti uspeh. Ništa ne obećavamo spektakularno, ali probaćemo da ostvarimo ciljeve", rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.
Crnogorski trener ističe da su mu povici navijača najbolji trenutak u životu, ako se izuzme trenutak kada je postao otac.
Prema njegovim rečima crveno-beli su na dobrom putu da se pojačaju u letnjem prelaznom roku.
"U globalu već sam obavio razgovore sa predsednikom Mijailovićem i direktorom Terzićem, pitanje je bilo samo da li ćemo moči da se pojačamo. Na putu smo da napravimo još bolju ekipu", rekao je Božović i našalio se na pitanje na kojim mestima su potrebna pojačanja.
"Ako bih pričao o tome ne bismo stigli na dnevnik u pola osam. S obzirom da se igra na tri fronta potrebna su nam 22 konkurentna igrača", u svom stilu izjavio je Božović.
On je dodao da nije dobio mnogo ponuda otkad vodi Zvezdu.
"Čitao sam o bogatim ponudama u novinama. U Zvezdi ne radim džabe, ne mogu da se požalim", zaključio je Božović, uz konstataciju da je "dupla kruna" glavni cilj.
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da nastavljaju saradnju sa najboljim trenerom na ovim prostorima.
"Svedoci smo reakcije naših navijača protiv Olimpijakosa, gde je na najbolji način opisana podrška. Nije sve počelo bajno letos, ali smo verovali u trenera i bili strpljivi, što se isplatilo. Osvojili smo šampionsku titulu na dominantan način, kao nikada pre i potpis je bio logičan korak", rekao je Terzić.