Vesti
Žuta štampa
PUNI 43 GODINE: Ceca slavi rođendan na Kipru sa dečkom!
14.06.2016. 20:00
Izvor: kurir.rs
PUNI 43 GODINE: Ceca slavi rođendan na Kipru sa dečkom!
Ove godine nije želela da pravi gala žurku, već je tajno otišla na put s manekenom Aleksandrom Jovovićem
Svetlana Ceca Ražnatović danas puni 43 godine! Folk diva rođendan slavi na Kipru s dečkom, manekenom Aleksandrom Jovovićem (27).
Nakon što je za ćerku Anastasiju organizovala gala proslavu punoletstva, na kojoj je bilo više od 500 gostiju, Ceca je odlučila da ne pravi žurku za svoj rođendan, već da ga provede intimno, sa 16 godina mlađim dečkom.
Pevačica momka i dalje krije od javnosti, te je i ovog puta bila obazriva kad je polazila na put, pa datum njenog polaska nisu znali ni najbliži prijatelji. Na društvenim mrežama ne postavlja slike sa putovanja, jer ne želi da se sazna u čijem društvu ove godine proslavlja rođendan.
Iako je ranije zvala pola estrade na rođendanske žurke, ove godine nije želela gužvu. Kako naš izvor otkriva, njena deca Veljko i Anastasija nagovarali su je da napravi žurku u porodičnoj kući na Dedinju, ali nisu uspeli da je ubede. Pevačica je pre izdavanja novog albuma, koji će početi da promoviše krajem meseca, rešila da se odmori. I to u svojoj kući na Kipru.
- Mislim da neću slaviti rođendan. Mene godine ne brinu. Nemam problem s godinama. Najbitnije je kako se osećam, a bogu hvala, osećam se odlično - izjavila je Ceca u jednoj emisiji pre nepunih mesec dana.
Da neće slaviti rođendan, za Kurir je potvrdila njena dugogodišnja prijateljica i saradnica Marina Tucaković.
- Ceca nije u Beogradu, tako da neću biti s njom na rođendanu, jer ga ne slavi. Samo ću joj poslati poruku. Svake godine joj poželim sve najbolje, pa tako ću i ove - kaže Marina.