Vesti
Sport
Subić napušta Humsku i ide u Željezničar?
17.06.2016. 20:00
Izvor: Mondo
Subić napušta Humsku i ide u Željezničar?
Bek Partizana pred rastankom je sa crno-belima. Otkriva da ima ponudu iz Sarajeva
Šef struke Partizana Ivan Tomić nedvosmisleno je u minuloj polusezoni stavio svima do znanja da na poziciji levog beka ima veliko poverenje u Miroslava Bogosavca.
Perspektivni defanzivac istisnuo je Aleksandra Subića iz konkurencije za to mesto u ekipi, pa se rastanak kluba iz Humske sa bivšim igračem banjalučkog Borca čini sasvim realnim.
Prema njegovim rečima, Subić će napustiti Partizan posle godinu dana saradnje.
"Želja mi je da odem iz Partizana jer sigurno neću igrati dok je trener Ivan Tomić. Promenio je celi tim, mene je sklonio, a veliki broj igrača je još zimus dobio ispisnicu", rekao je Subić za "Glas Srpske".
Objašnjavajući da nema nikakav problem u odnosu sa trenerom, bivši mladi reprezentativac BiH dodao je:
"Nije mi naveo nijedan dobar razlog (za neigranje), jer sam do njegovog dolaska bio standardan, a profesionalno izvršavam sve svoje obaveze. Svaki trening radim maksimalno, pokazujem veliku želju i zalaganje, ali je to uzaludno. Nismo imali nikakvu svađu, gajimo dobar odnos, ali je ispao nekorektan prema meni".
Subić još nema definitivnu informaciju o tome kako će i formalno napustiti Partizan, a otkriva da ima ponudu iz Sarajeva, gde bi ga doveo tamošnji Željezničar.
"Sigurno je samo da odlazim, a da li će to biti raskid ugovora ili pozajmica, još uvek ne znam. Moram da sednem i dogovorim se sa klupskim čelnicima, ali nigde ne žurim, jer je prelazni rok tek počeo i traje do kraja avgusta. Imam nekoliko ponuda iz regiona i inostranstva, ali sve je na dugom štapu i ne želim nešto detaljnije da pričam o tome", podvukao je Subić.