Vesti
Žuta štampa
GOLIM GRUDIMA NA INSPEKTORA Soraja Vučelić na informativnom razgovoru u policijskoj stanici
28.06.2016. 20:00
Izvor: Blic
GOLIM GRUDIMA NA INSPEKTORA Soraja Vučelić na informativnom razgovoru u policijskoj stanici
Starleta koju je fudbaler Stefan Mihajlović posekao nožem po stomaku i vratu, saslušana je juče u Policijskoj upravi za grad Beograd.
Iako joj je bivši igrač „Crvene Zvezde“ Stefan Mihajlović naneo povrede zbog kojih je završila u Urgentom Centru, Soraja Vučelić za „Blic“ kaže da mu je sve oprostila.
Ona je juče pred policijskim službenicima ispričala šta se desilo te kobne noći.
- Saslušali su me i pitali da li ću da pokrenem tužbu i da li ima potrebe za time. Zvali su me zbog naslova koje su videli u medijima i da me pitaju da li je stvarno to istina i da li je neko pokušao da me ubije. Ja sam rekla da ne. Tako da neću da pokrenem tužbu - rekla nam je Soraja.
Ona je još jednom naglasila da Mihajlović nije imao nameru da povredi.
- To što sam povređena desilo se sasvim slučajno. Zvao me je i izvinio se. Oprostila sam mu - naglasila je Soraja. Na pitanje da li je Mihajlović to uradio u alkoholisanom stanju, Soraja je ostala zbunjena, pokušavajući da objasni:
- Ja nisam doktor da znam ko pije, a ko ne.
Iako se pisalo da je u pitanju nož, ona i njena advokatica su insistirale da se to više ne navodi kao sredstvo kojim su joj nanete rane.
- Ne znam i ne želim da komentarišem - rekla je Soraja.
Prsata starleta je nakon zadobijanja povreda odmah otišla Urgentni centar i tamo zatražila medicinsku pomoć.
- Nemam ožiljak. Morala sam da odem do Urgentnog centra da mi se rana ne bi inficirala. Nisam osećala strah dok sam bila tamo. Zadržala sam se koliko je bilo potrebno da mi rane saniraju i odmah sam nakon toga otišla kući - rekla je ona.
Soraja nije želela da otkrije da li je i dalje u kontaktu sa Mihajlovićem i da li se viđaju.
- Nemam komentar na to - istakla je ona.