Vesti
Žuta štampa
EKSKLUZIVNI PAPARACO: Trudna Seka letuje bez Veljka
06.07.2016. 20:00
Izvor: Kurir
EKSKLUZIVNI PAPARACO: Trudna Seka letuje bez Veljka
Seksi i zavodljiva Svetlana Aleksić već nekoliko dana boravi u Grčkoj, gde se po ceo dan sunča, kupa i ispija voćne koktele
Svetlana Seka Aleksić, koja je u sedmom mesecu trudnoće, blista u bikiniju! Popularna pevačica, koja će u oktobru prvi put postati majka, pauzu u nastupima iskoristila je da ode u Solun, gde će se odmarati nekoliko dana.
Ona je prvi put na odmor otišla bez supruga Veljka Piljikića, koji je zbog poslovnih obaveza otputovao u Nemačku, pa Seki u Grčkoj društvo pravi bliska prijateljica.
Buduća mama dečaka odsela je u jednom luksuznom hotelu, gde ju je uslikao Kurirov paparaco. Tamo nema puno Srba, tako da je gosti hotela ne prepoznaju i može da se opusti. Pevačica po ceo dan uživa na bazenu, kupa se, sunča i priprema za porođaj.
I pored toga što već ima veliki trudnički stomak, Seka u dvodelnom kupaćem kostimu izgleda zavodljivo i seksi. Primetili smo da je pevačica, čim je izašla na sunce, telo namazala kremom sa zaštitnim faktorom, a potom je naručila voćni koktel, kojim se osvežila. Ona nije mogla dugo da izdrži na ležaljci, pa je ušla u bazen. U vodi se poprilično zadržala, a posle je sedela na ivici bazena.
Inače, njoj na ovom letovanju Veljko mnogo nedostaje, jer se dosad nikad nisu razdvajali. Zbog toga se i po nekoliko puta dnevno čuju i gledaju preko Skajpa. Seka se za koji dan vraća u Beograd svom poslu. Ona je odlučila da nastupa još mesec i po, a onda će otići na bolovanje. U septembru je očekuje i selidba u Beč, gde će se poroditi.