Vesti
Žuta štampa
BRAVO, CARE! Švajni je ovom fotkom dokazao koliko voli Anu
14.07.2016. 20:00
Izvor: 24sata.rs
BRAVO, CARE! Švajni je ovom fotkom dokazao koliko voli Anu
Bastijan Švajnštajger je juče napravio potez posle kog bi svaki muškarac trebalo da se ugleda na njega.
Objavio je ovu fotku na svom Instagramu.
Pre nego što zaključite da to baš i nije neka velika izjava ljubavi jer, na kraju krajeva, zašto ne bi objavio fotku sa ženom koju voli - sačekajte da vam objasnimo nekoliko stvari o njegovom Instgaramu.
Naime, Nemac društvene mreže godinama koristi samo za stvari vezane za fudbal i gotovo nikad ne deli privatne fotke. Tako za dve godine veze ni jednom nije objavio sliku sa Anom, niti je pre toga objavljivao slike sa bivšom devojkom. Njegov Instagram izgleda ovako.
Iako ni Ana nije objavljivala slike sa njim, ona ipak na svojim društvenim mrežama deli fotke nekih privatnih stvari - uživanje sa bratom, slike iz detinjstva ili svoj doručak na tanjiru.
Švajni je, s druge strane, prekršio svoje prvo pravilo za društvene mreže juče kako bi se pohvalio da je Ana sada gospođa Švajnštajger - i to DVA puta! Jer, pre nego što je izgovorio "da" u crkvi, okačio je i ovu sliku.
Ovo je za Švajnija bio pomalo riskantan potez, jer su njegovi fanovi navikli da viđaju samo fudbalski sadržaj - zato ga i prate. S druge strane, poznato je da Nemcima naša Ana nije omiljena (do kraja su navijali da se Švajni pomiri sa bivšom) pa je i s te strane ovo bio loš potez za njegov PR.
Ali, čoveka očigledno ne zanima mnogo PR već želi sa celim svetom da podeli koliko je srećan. BRAVO!