Vesti
Žuta štampa
PRIJOVIĆEVA I FILIP U ŠOKU Za dlaku smo izbegli napad u Nici, pobili bi nas sigurno!
15.07.2016. 20:00
Izvor: blic.rs
PRIJOVIĆEVA I FILIP U ŠOKU Za dlaku smo izbegli napad u Nici, pobili bi nas sigurno!
Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović za dlaku su izbegli teroristički napad u Nici u kojem je ubijeno 84 ljudi, a više od 175 je ranjeno.
Oni su desetak dana bili na odmoru u Monte Karlu, a Filip je juče insistirao da pre povratka u Srbiju svrate u Nicu kako bi večerali u njegovom omiljenom restoranu na šetalištu, prenosi magazin "Star".
- Trebalo je da ostanemo i sinoć, ali sam odlučila da je bolje da ipak krenemo pre jer ja radim sutradan, pa da mogu da se odmorim od puta. Svakako bi bili u Nici sinoć da smo ostali. Mnogo mi je bilo teško kada sam vdela šta se desilo. Osećam neopisivu tugu zbog svih izgubljenih života. Mnogo smo se uplašili jer smo i mi mogli biti tamo. Velika tragedija, mnogo mi je žao. Saučešće svim porodicama - rekla je Aleksandra za "Blic".
- Još uvek smo u šoku zbog svega. Da sam poslušala Filipa i da smo sinoć otišli da večeramo na šetalištu u Nici, pobili bi nas sigurno! Ne mogu da dođem sebi! Sva sreća pa sam ja htela da krenemo ranije za Srbiju. Nešto mi je govorilo da ne treba da idemo tamo i Bogu hvala što sam ga odgovorila od toga - rekla je Prijovićeva za "Star" koja je još uvek uznemirena zbog svega.