Vesti
Žuta štampa
ŠOKANTNE OPTUŽBE JELENE KARLEUŠE: Ceca je ubila mog Ćandu!
21.07.2016. 20:00
Izvor: Kurir
ŠOKANTNE OPTUŽBE JELENE KARLEUŠE: Ceca je ubila mog Ćandu!
JK je ubeđena da je Ceca umešana u ubistvo njenog bivšeg verenika.
Jelena Karleuša ubeđena je u to da je Ceca Ražnatović kriva za ubistvo njenog bivšeg verenika Zorana Davidovića Ćande!
Neprijateljstvo između pevačica traje skoro 20 godina. Kurir Stars otkrio je da su JK i Ceca započele svađu još dok je Željko Ražnatović Arkan bio živ, jer je Ceca ljubomorisala što je njen muž često bio u društvu JK. Izvor Kurira blizak Divi tvrdi da čak i posle toliko godina ona smatra da njena suparnica stoji iza Ćandine likvidacije.
- Jelena je više puta u društvu iznosila detalje Ćandinog razgovora sa Cecom posle Arkanovog ubistva. Još joj u glavi odzvanjaju Svetlanine reči: „Vući će ti se creva po Beogradu.“ Zato i javno često potencira Cecino prijateljstvo sa ubicama njenog tadašnjeg verenika“ i otvoreno je naziva ubicom, tvrdi naš sagovornik.
Bivši šef UKP Mile Novaković kaže da je Ćanda ubijen u znak odmazde zbog ubistva Arkana.
- Činjenica je da su Ćandu ubili Zemunci. Moguće da je to bio nalog šefa klana Dušana Spasojevića. Ubijen je u potrazi za eventualnim ubicama Arkana - ističe Novaković.
Ceca se družila sa vođama „zemunskog klana“, zbog čega je hapšena u akciji „Sablja“.
Početkom 2000. ubijen je Arkan, a dva i po meseca kasnije i Ćanda. Karleuša je tada i javno tvrdila da je prisustvovala telefonskom razgovoru, obavljenom posle Arkanovog ubistva, u kojem je Ceca navodno otvoreno zapretila Ćandi.
- Kad je Arkan ubijen, sedela sam pored Zorana, koji je okrenuo Cecin broj da joj izjavi saučešće, a ona je vrisnula u slušalicu: „Vući će ti se creva po Beogradu!“ Ja sam to čula, jer sam sedela pored njega. Nepuna dva meseca posle toga prosuli su mu mozak - rekla je svojevremeno JK za jedan nedeljnik.
- Ona je super pevačica, ali je.o ti to pevanje, koncerte, hitove, kada iza toga postoji toliki mrak... Ceca je bila u kumovskim odnosima s ljudima koji su ubili mog verenika. Ne kažem da je povukla obarač, ali po mojim saznanjima imala je veliku korist od toga da se Zoran ubije. I uticala je na osobe koje su ga ubile. Ja sam to rekla policiji i mogu da im ponovim opet - isticala je pevačica.
S druge strane, Ceca je samo jednom kratko prokomentarisala da su to „bolesne izjave“:
- Nema potrebe bilo kakvim komentarima davati na značaju nečijoj bolesnoj izjavi.
Podsetimo, Kurir Stars je otkrio da je Arkan svojevremeno smislio plan kako da ocrni Karleušu pred očima javnosti.
- Kao devojka od 19 godina imala sam strašan sukob s Arkanom, koji me je javno napao. On je bio ubica i kriminalac, a ja sam mu se na vrlo kulturan, šmekerski i hrabar način oduprla. Podigla sam glas protiv njega kad to nisu mogli da urade ni najmoćniji ljudi u Srbiji. Ceca mi je bila uzor. Ali, kad su me ona i Arkan napali srušio mi se ceo svet - pričala je Karleuša u jednom intervjuu.