Vesti
Sport
Lalatović: Imamo šanse za prolaz
27.07.2016. 20:00
Izvor: beta.rs
Lalatović: Imamo šanse za prolaz
Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da je njegova ekipa spremna za dvomeč sa Dinamom iz Minska i da veruje da ima šanse za prolaz u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.
"Očekuje nas težak i neizvestan dvomeč sa Dinamom iz Minska. To je tim koji ima kvalitet, što dokazuje poslednjih nekoliko godina konstantnim učešćima u kvalifikacijama i igranjem u grupnoj fazi Lige Evrope", rekao je Lalatović.
Fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju Dinamo iz Minska u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Utakmica se igra na stadionu Karađorđe od 20.00.
"O protivniku smo dobili dovoljno podataka, tako da ćemo spremiti odgovarajuću taktiku za sutrašnji meč. To je dobro uigran tim, sa nekoliko sjanih pojedinaca. Posebno im je dobra kontra i polukontra. Mi se nećemo zaletati. Bićemo strpljivi. Pobednik dvomeča verovatno neće biti odlučen sutra", rekao je Lalatović.
Trener Vojvodine naveo je njegova ekipa "nije bez šansi" u okršaju sa Dinamom.
"Mislim da nismo bez šansi u ovom okršaju. Moja ekipa je spremna. Nemamo kažnjenih igrača. Očekujemo veliki broj naših navijača, koji će nam svakoko biti važni u ovom duelu", rekao je Lalatović.