Vesti
Žuta štampa
"Prodavanje tela je glupo zanimanje"
19.08.2016. 20:00
Izvor: Mondo
"Prodavanje tela je glupo zanimanje"
Rijaliti zvezda koja je privedena u slučaju elitne prostitucije, progovorila je o tome šta se dogodilo.
Aleksandra Radojević Caca, bivša učesnica rijalitija Parovi, uhapšena je u marini Porto Montenegro sa još dve devojke i "madam" Željkom Rolović. One su bile na putu ka jahti jednog šeika, kada ih policija zaustavila i u donjem vešu jedne devojke našla 7,5 grama kokaina, pa ih sve odvela u policijsku stanicu.
Međutim, Caca tvrdi da tog dana ona nije išla da se prostituiše.
"Željka je žena sa stavom i nikada mi nije nudila da se bavim prostitucijom. Ona nikada nikog ne bi podvodila i rekla 'ej, slušaj, imam za tebe ovog ili onog'. Nikada nikog nije terala na to, već ona ko želi može, ko ne želi - nikom ništa", otkrila je Caca za "Informer" i dodala da "nema tih para zbog kojih bi ja legla sa nekim ko mi se ne sviđa u krevet".
Rijaliti zvezda koja šokira javnost čestim golišavim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, priznala je da čitav odlazak na jahtu šeika izgleda sumnjivo, jer se zna da se Željka bavi podvođenjem, ali da je ona tamo krenula samo zato što je želela da se "dobro provede".
"Ne bih legalizovala prostituciju, jer je potpuno glupo da ti zanimanje bude prodavanje tela. Ne znam nikoga ko se bavi prostitucijom, jer devojke koje to rade kriju i maksimalno paze da ih neko ne uhvati", istakla je Aleksandra.