Vesti
Žuta štampa
VELJKO OTKRIO SVE TAJNE PORODICE: Evo šta je rekao o svojoj mami CECI!
28.09.2016. 20:00
Izvor: Kurir
VELJKO OTKRIO SVE TAJNE PORODICE: Evo šta je rekao o svojoj mami CECI!
Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, pred kamerama je progovorio o mnogim stvarima iz svog života i otkrio mnoge tajne. Veljko nije sakrio koliko je ponosan na svoju mamu i koliko ceni sve što ona radi.
"Voleo bih da mama nađe nekog. Mi ćemo otići, imamo svoje živote, ona ne treba da sedi sama, ja bih bio tužan. Ona je mog oca i više nego ispoštovala, i sve njegove probleme ponela kao lavica, tako je i zovem. Nikad nam ništa nije falilo, samo reči hvale imam za najbolju majku na svetu. Sama je uvek bila protiv svih", rekao je Veljko u emisiji "Amidži šou".
On je usput dodao i da je Ceca imala veliki uticaj na njega kada su u pitanju devojke i da mu je vrlo jasno stavljala do znanja kada joj se neka od njih ne dopadne.
"Pa majka mora da utiče. Ali kad joj se neka ne sviđa, uf, to je baš teško. Ali kaže to onako usput kroz komentare, ja na primer otvaram frižider kod kuće a ona samo prođe, nešto iskomentariše i nastavi. Kao spontano priča sama sa sobom i ne čeka odgovor nego samo nastavi dalje. Ona konstatuje i prođe", rekao je Veljko.
Veljko je iskreno priznao kada je izgubio nevinost, i priznao da je odmah pozvao mamu da joj kaže. On je drhtavim glasom rekao i da bi ocu Arkanu, da može i da je živ, rekao da je sve ok, da ne brine ništa i da će sve ostati onako kako je zamislio.