Vesti
Žuta štampa
Preokret: Darine eksplicitne fotke je objavio njen muž?
29.09.2016. 20:00
Izvor: Tračara
Preokret: Darine eksplicitne fotke je objavio njen muž?
Nakon skandala sa golim fotografijama, Dara Bubamara je momentalno optužila svog kuma. Međutim, pošto je na sudu dokazao da nema ništa sa tim, Nenad Drljan je odlučio da otkrije pravog počinioca. Ako mu je verovati, u pitanju je njen muž Milan Kesić.
“Mogu samo da kažem da novosadska policija savesno istražuje taj slučaj. Jedan od osumnjičenih je njen muž. Zato je Dara povukla tužbu protiv tabloida koji je objavio njene p**no-radove, jer je saznala ko im je te fotke zapravo dao. Za Daru neću ništa loše reći, mi smo se dugo družili, a to što ona mene pljuje, to je njena stvar. Ja sam čist kao suza, svi to znaju i džabe se Dara blamira dajući onakve izjave za medije. Ja te slike nikad nisam video, a kamoli posedovao i moje ime je zloupotrebljeno“, izjavio je Nenad za Kurir.
Ovaj list je došao u posed njegove prepiske sa prijateljem, kojem je otkrio da iza skandala stoji, niko drugi do, Milan, ali su Dara i njen suprug oštro demantovali ove navode, poručujući da će cela priča dobiti epilog na sudu.