Vesti
Sport
Više od igre, Galatasaraj - Zvezda
21.10.2016. 20:00
Izvor: Blic
Više od igre, Galatasaraj - Zvezda
Košarkaši Crvene zvezde od 19 sati u Istanbulu igraju meč 2. kola protiv Galatasaraja, čiji su navijači pre dve godine ubili pristalicu crveno-belih Marka Ivkovića i tim tragičnim incidentom izazvali tenzije koje prate i svaki naredni susret ovih rivala. Zbivanja sa ove utakmice možete da pratite iz minuta u minut uz Blicsportov blog uživo.
18.04 - "Galatasaraj ima veliko iskustvo, ali smo i mi kvalitetni i pokušaćemo kroz našu igru da dođemo do dobrog rezultata. Biće to šansa da se izmerimo protiv jednog odličnog tima", rekao je pred odlazak u Turski trofejni stručnjak Dejan Radonjić za "Blic", tokom posete našoj redakciji. 18.03 - Apel košarkaškog kluba Crvena zvezda navijačima da zbog ubistva Marka Ivkovića ne putuju u Istanbul na evroligašku utakmicu sa Galatasarajem itekako je imao smisla. Pročitajte i sami šta se sve dešavalo od tog tragičnog događaja do danas u odnosima navijača pomenutih klubova.

18.02 - Zvezda je apelovala na svoje navijače da ne idu u Istanbul, ne samo zato što je Marko Ivković tamo ubijen, već i zbog nedavnih incidenata, u 1. kolu Evrolige, posle kojih je Galatasaraj samo novčano kažnjen.

18.01 - Pred večerašnji meč, oba rivala su ostvarila pobede na domaćoj/regionalnoj sceni. Istina, Galatasaraj je jedva savladao ekipu Tofaša, a Crvena zvezda je u Novom Mestu lako izašla na kraj sa Krkom.18.00 - Dobro veče i dobro došli na novi prenos uživo na Blicsportu. Ovoga puta pratimo evroligaški nastup Zvezde na gostovanju Galatasaraju, i to nakon što su oba tima na startu nadmetanja zabeležila poraze: crveno-beli su u Beogradu izgubili od istanbulske Darušafake sa 70:73, a šampion CSKA je iz Turske odneo oba boda deklasiravši "Galatu" sa 84:109.