Vesti
Sport
PARTIZAN: Samo 1.500 karata za Halu sportova
27.10.2016. 20:00
Izvor: Mondo
PARTIZAN: Samo 1.500 karata za Halu sportova
Klub iz Humske saopštio da će za meč protiv Budućnosti pustiti u prodaju mali broj ulaznica, iz objektivnih razloga.
Posle povratka iz Turske i prvog ovosezonskog poraza, košarkaši Partizana usmeravaju svu pažnju ka sledećem kolu ABA lige i duelu protiv Budućnosti.
U subotu, u Hali sportova "Ranko Žeravica", crno-bele očekuje "jadranski" derbi - duel dve od tri i dalje neporažene ekipe u regionalnom takmičenju.
U skladu sa ranijom najavom, taj meč biće preseljen u halu na Novom Beogradu zbog međunarodnog turnira Svetske taekvondo federacije u hali "Aleksandar Nikolić". U skladu s tim, klub iz Humske bio je prinuđen da smanji broj karata za mesta na tribinama.
"Zbog manjeg kapaciteta Hale sportova u prodaju će biti pušteno svega 1.500 karata za tribine", navedeno je u saopštenju Partizana.
Ulaznice za duel crno-belih i Podgoričana koštaće 500 dinara, a meč će biti odigran u subotu, 29. oktobra od 21 čas, uz direktan prenos na TV Arena sport.
"U petak, 28. oktobra, od 10 do 17 časova, karte se mogu kupiti na blagajni stadiona FK Partizan (ispod južne tribine) po ceni od 500 dinara... Ukoliko se sutra ne rasprodaju, karte će se prodavati i na dan meča, na blagajni Hale sportova 'Ranko Žeravica', tri sata pre početka meča", saopštio je klub iz Humske.