Vesti
Sport
SURČIN NA NOGAMA Zbog Mažića i selektor Muslin gledao beogradsku Zonu!
29.10.2016. 20:00
Izvor: Blic
SURČIN NA NOGAMA Zbog Mažića i selektor Muslin gledao beogradsku Zonu!
Juče na “Nou Kampu”, danas u Surčinu. Pre nekoliko dana u Ligi šampiona, a sada u beogradskoj Zoni. Puno je paradoksa u srpskom fudbalu, a jedan od njih je da naš najbolji arbitar sudi utakmicu četvrte lige između FK Jedinstava iz Surčina i Borca iz Ostružnice (0:0).
U susretu 12. kola beogradske zone Milorad Mažić je bio prva zvezda! Nisu igrači ova dva tima ni sanjali da će ih uživo gledati selektor Slavoljub Muslin! I šef struke “orlova” stigao je u Surčin kako bi na delu video Mažića.

- Teren u Surčinu je vrlo dobar, tribine su lepe i došao sam da podržim Mažića. Ovo je bazični sport, deca počinju da igraju u malim klubovima i rastu. Jednog dana možda dođu i do reprezentacije. Milorad je i ovde sudio bez greške. I na Evropskom prvenstvu je pokazao da je klasa. Nadam se da ćemo zajedno biti u Rusiji na Mundijalu. On je siguran, a mi ćemo imati teži put - rekao je Muslin za “Blic”.Naš najbolji sudija je rutinski odrađivao posao, a igrači nisu prigovarali. Ipak je pored njih stajao čovek koji je delio pravdu Mesiju i najvećim zvezdama svetskog fudbala.Pored selektora Muslina ovaj susret pratili su i skaut u stručnom štabu “orlova” Zoran Filipović, predsednik trenerske oraganizacije Bobe Pavković i predsednik FS Beograda Dušan Mrakić a na tribinama su bili i specijalni jastuci da gostima ne bude hladno.