Vesti
Žuta štampa
PODELA IMOVINE: Leka ostavio Nini stan od 260.000 evra!
08.11.2016. 20:00
Izvor: Kurir
PODELA IMOVINE: Leka ostavio Nini stan od 260.000 evra!
Glumac i voditeljka se osim sporazumnog razvoda dogovorili da njoj ostane nekretnina kod Belog dvora, da dobije sina Lava i alimentaciju od 350 evra
Branislav Lečić, samo dan nakon što je zajedno sa suprugom Ninom objavio da se razvode posle šest godina braka, napustio je stan kod Belog dvora.
Glumac i voditeljka su se dogovorili da njoj ostane nekretnina od oko 130 kvadrata, vredna blizu 260.000 evra, u kojoj će ona nastaviti da živi s njihovim sinom Lavom (5).
Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, supružnici su se brzo dogovorili o raspodeli imovine i starateljstva nad detetom, koje će pripasti Nini.
- Iako bračna kriza traje već nekoliko meseci, glumac je tek nedavno napustio zajednički dom, u kome je Nina ostala da živi sa sinom. Pre nego što su potpisali papire za razvod, njih dvoje su se dogovorili kako će raspodeliti imovinu stečenu u braku. Jeste da Nina nije potpisala predbračni ugovor, ali su se kod advokata brzo usaglasili šta kome pripada - priča naš izvor.
On kaže da Nina nije bila zahtevna i da ništa posebno nije tražila. Brzo su se dogovorili i da njoj pripadne starateljstvo nad sinom, a Leka je pristao da plaća alimentaciju od 350 evra mesečno.
- Njoj je samo bilo važno da zadrži stan u Lisičjem potoku koji je Leka kupio kad su se venčali. U mirnom je kraju, prostran je, ima terasu od 40 kvadrata koja gleda na Avalu. Leka je zbog sina pristao na to. Pošto je sad sam, njemu je dovoljan stan na Vračaru u koji se preselio - završava naš izvor.
Ekipa Kurira provela je juče ceo dan ispred Nininog stana u Lisičjem potoku. Ona se nije pojavljivala, a roletne su bile spuštene. Kako smo čuli od komšija, od subote ih ne podiže. Tada je u stanu okupila drugarice.
Pozvali smo glumca, koji je prekinuo vezu čim smo se predstavili, dok voditeljka nije odgovarala na naše pozive i poruke.