Vesti
Žuta štampa
VIKI ZAPUŠILA USTA KARLEUŠI: Pucaš od inteligencije, a tek što si obrazovana!
21.11.2016. 20:00
Izvor: Kurir
VIKI ZAPUŠILA USTA KARLEUŠI: Pucaš od inteligencije, a tek što si obrazovana!
Večite rivalke Jelena Karleuša i Viki Miljković redovno se upuštaju u debatu a nakon reči koje razmene, mnogima ne bude prijatno.
Tokom komentarisanja jednog od kandidata u emisiji "Zvezde Granda", Jelena je iskoristila priliku da opet oplete po Viki.
"Osetio se nalet smora u vazduhu dok si ti pevala. Viki inače odlično peva, ali energije nema, a ti si me svojom energijom podsetila na nju. Ranije je bilo potrebno samo da dobro pevaš da bi postigao uspeh, dok je danas, u vreme interneta i društvenih mreža, to mnogo teže.
Potrebno je da imaš energiju, a tebi fali iks faktor, ne boriš se i ne kidaš na sceni", rekla je Karleuša kandidatkinji, a zatim se direktno obratila koleginici:
"U 21. veku pevanje je vrlo bitno i vodi se kao jedini faktor uspeha, ali se sa pojavom interneta i društvenih mreža lestvica malo podigla. Danas, osim dobrog pevanja, moraš i dobro da izgledaš, da si upakovan kako treba."
Karleušine opaske nisu ostavile Miljkovićevu ravnodušnom, te je pevačica uzvratila verbalni udarac.
"Neko dobro peva, a neko mora da skače da bi bio primećen. Ja sam se uvek borila za uspeh kvalitetnim vokalom i svojim hitovima. Ne znam gde si ti imala prilike da me čuješ uživo da pevam, pa da možeš da kažeš da mi nedostaje energija? Naša najveća zvezda je Ceca Ražnatović, ona nije skakala po bini, već je samo pevala da bi postigla uspeh, isto kao i Dragana Mirković", poručila joj je Viki, a JK ju je prekinula:
"Dragana Mirković i Lepa Brena ne samo da su skakale po sceni, već su snimale filmove i neverovatno igrale. One su bile ispred svog vremena i ulagale su u sebe, snimale filmove i imale zahtevne koreografije i skakale po bini", pravdala se Karleuša, a u odbranu joj je stao i Saša Popović.
"Ne da su jahale po bini, već su pravile haos", ubacio je direktor "Granda" opasku na svoj račun kada ga je pre više decenija Lepa Brena uzjahala na sceni.
Nešto kasnije, prethodno vidno izrevoltirana uvredama, Viki je na ironičan način prozvala Karleušu:
"Ti toliko pucaš od inteligencije da je to naširoko poznato. A što si tek obrazovana..."