Vesti
Žuta štampa
Milena Dravić otvorila dušu i otkrila kako joj je bez voljenog supruga
23.11.2016. 20:00
Izvor: Tračara
Milena Dravić otvorila dušu i otkrila kako joj je bez voljenog supruga
Naša poznata glumica Milena Dravić je nedavno dobila nagradu za životno delo Dobričin prsten. Ona je naravno jako ponosna i zahvalna zbog ovog priznanja, ali otkriva da joj je jako žao jer njen suprug Dragan Nikolić nije tu da se raduje sa njom.
“Samo njega nema da sa mnom radost podeli… Od sveg srca zahaljujem svima onima koji su mi iskreno dodelili ovu veliku, blistavu nagradu. To je velika čast. Lepo je što su me se ljudi setili, da me nagrade za moj rad u najtežim životnim trenucima“, rekla je glumica za Avaz.ba. Ona je imala uloge u oko 20 predstava i u preko 100 filmova, ali Milenu i Gagu smo retko viđali zajedno na snimanjima.
“To je splet okolnosti. I u pozorištu smo samo u nekoliko projekata radili zajedno. Nekako je svako imao osvoju karijeru. Možda je tako i bolje. Možda bismo i dosadili jedno drugom da smo, kao bračni par, igrali non-stop. To ne bismo ni mi podneli, a ne bi ni publika. Prema tome, sada, kada se svode računi, vidi se da je sve moralo tako biti. Tako je bilo predodređeno”, kaže ona.
Ova glumica je skoro zabrinula javnost jer je zbog zdravstvenih problema završila u bolnici. Trenutno se oporavlja i nada da će biti bolje.
“Ne bih mnogo o tome govorila, neka to ostane iza mene. Da vam budem najiskrenija, tako mi najviše odgovara, jer su mediji o mom zdravsvenom stanju mnogo pisali… Jesam li bolje, ne znam ni sama, videćemo. Nikad čovek ne zna šta ga u životu može snaći. šta da radim, šta drugo čoveku preostaje nego da se nada? Porodica je bila uz mene kad mi je bilo najteže i, naravno, moji prijatelji i hvala im na tome“, iskreno otkriva Milena.