Vesti
Žuta štampa
NAKON ŠTO SE JAVNO ODREKLA SESTRE: Kristina Kovač ponovo proziva Aleksandru na Fejsbuku?
20.12.2016. 20:19
Izvor: Kurir
NAKON ŠTO SE JAVNO ODREKLA SESTRE: Kristina Kovač ponovo proziva Aleksandru na Fejsbuku?
Nakon što se Kristina javno odrekla rođene sestre Aleksandre, pre dve godine, sestre Kovač nemoju nikakav kontakt. Međutim, nova nova objava Kristine Kovač na Fejsbuku ponovo je uspela da podigne prašinu.
Kristina se prisetila izvođenja pesme "Ti si moj par" grupe "K2" koji su, inače, činile njih dve.
Pomenuti video-snimak nastao je davne 1998. godine, a nekoliko godina kasnije Aleksandra je snimila istu tu pesmu u solo izvođenju i nazvala je "Da te volim", čime je postigla veliki uspeh. Ipak, Kristini se više dopada ona verzija u kojoj baš ona svira klavir dok Aleksandra peva.
"Meni je ovo omiljenija verzija pesme "Da te volim", nego ona na Aleksandrinom albumu. Poslednji nastup grupe "K2" - napisala je Kristina i izazvala lavinu komentara. Post je potom obrisan.Zašto su se posvađale
Šokantni Fejsbuk status Kristine Kovač podigao je pre dve godine ogromnu prašinu u javnosti - ona je u svojoj ispovesti objasnila zbog čega je odlučila da prekine svaki odnos sa sestrom Aleksandrom, a jedan od glavnih razloga jeste to što, kako je rekla, Aleksandra ne gaji nikakva osećanja prema Kristininoj kćerki Tari.
"Ja sam najbližu sestru izgubila negde 1996. godine. Ona je mene izgubila danas. Žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila svojim grubim rečima i stavovima na temu njenog odabira životnog partnera", napisala je Kristina u septembru 2014. godine."Znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela, što sam se ugojila, što ne čuvam ljubomorno ugled koji moja porodica ima. Moje dete otkako se rodilo skoro 5 godina nije imalo tetku, pa je onda 6 meseci imalo, a sada opet nema", objasnila je Kristina i dodala da se Aleksandra igra sa osećanjima njene ćerke, preko čega ona nije mogla da pređe.