Vesti
Žuta štampa
BRAČNI OBRT - JELENA NAĐ KONAČNO ODGOVORILA ALBERTU: Varao me je sa starletama i pevačicama!
29.12.2016. 20:00
Izvor: Kurir
U knjizi ću otkriti imena žena s kojima je bio dok me je tukao do krvi. Uživao je i trošio pare na polusvet dok sam mu ja čuvala decu
Jelena Nađ napisala je šokantnu knjigu u kojoj otkriva sve tajne iz braka s Albertom Nađom, saznaje Kurir. Bivša žena fudbalera u autobiografiji bez zadrške piše o starletama i pevačicama s kojima ju je Nađ varao.

Ona je pre dva meseca odlučila da javno progovori o torturi koju je doživela kada je muž prestao da joj plaća alimentaciju za troje dece - Nemanju, Nikolu i Janu, a sve pikanterije o kojima nije govorila za medije sačuvala je za autobiografiju. Jelena je potvrdila saznanja Kurira da je napisala knjigu o životu s Albertom Nađom i otkrila da trenutno traži izdavača.

Više nema tajni

- Ceo život sam opisala u toj knjizi. Šokiraćete se kada budete pročitali i shvatili ko je zapravo Albert Nađ. To što sam pričala u javnosti mali je deo onoga što sam proživela s njim. Tek će se pričati i pisati o tome kako me je zlostavljao pred decom, kako sam isprebijana danima lečila rane. Ali to nije sve. O njegovom neverstvu i prevarama Srbija će tek čitati.

Otkriću imena žena s kojima me je varao. Bile su to klaberke, starlete, pevačice... Uživao je i trošio pare na polusvet dok sam mu ja čuvala decu. Polako, čitaćete. Knjigu sam maltene završila, samo čekam izdavača koji će je objaviti. Do tada uređujem i dopunjujem svoje prvo štivo koje sam pisala u suzama - kaže Jelena i dodaje da je knjigu posvetila ženama žrtvama porodičnog nasilja.

S obzirom na to da je Albert glavni junak Jelenine knjige, pokušali smo da kontaktiramo sa sportistom, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Medijski rat

Medijsko prepucavanje bivših supružnika počelo je kad je Albert za Kurir otkrio šokantne SMS poruke u kojima Jelena kune njegovu ćerkicu iz drugog braka i želi joj mrtvački kovčeg. Nakon toga Jelena je na TV Prva rekla da ju je bivši muž maltretirao u braku i pokušao da je siluje pred decom.